tisdag 26 april 2011

Vackert - på alla sätt!

Att komma tillbaka efter ett lov, oavsett vilket, är alltid lite pirrigt. Vad har hänt sen sist, tänker man när man kliver in genom skoldörren strax före åtta på morgonen, den första dagen efter lovet.

Idag var det som att kliva in efter ett sommarlov. Solbrända elever, elever i high-water brallor och utvilade elever. Tänk vad solens energi och värme gör gott för våra själar! Det blev ju ett fantastiskt påsklov och att de allra flesta av eleverna släppt taget om diverse dataspel över lovet, skvallrade deras fräscha fräknar om.

Nu räknar några av oss (läs företrädesvis år 9) ner till sommarlovet. Betygssnack och upphämtningsheaten avlöser varandra. Det är full fart på alla sätt inne på Håstensskolan - och det är vackert att se - på alla sätt.

Vi håller tumme för att det blir en ljus vår och att den sista tredjedelen av terminen löper på lika fint som de tidigare två delarna. Snart sitter vi där i idrottshallen på Danska vägen och lyssnar till niornas "avskedsvisa". I år blir det nog en låt utöver det vanliga. Iallafall tror vi som tjuvlyssnat utanför informationssalen när storkören drillats av musiklärare Persson.

Välkomna tillbaka efter påsklovet! Nu kör vi på på och ökar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar